Kies je loft naar eigen smaak, comfort en gezinssamenstelling

Type, afwerking & opties

Jij bepaalt!

Loft of appartement

YOU CHOOSE!

Kies je voor grote open ruimtes? Of liever een indeling met verschillende kamers? Kies je voor stoere opvallende materialen? Jij kiest wat jou past. Alles kan. Niets moet.

Elke woning in Le Baptiste is net iets anders dan die van de buren. In afmeting (van 65 m² tot 164 m²), indeling, hoogte of breedte. Daarnaast kun je kiezen of je jouw woning als loft of als appartement opgeleverd wilt hebben. En dat maakt een groot verschil. Want, waar een loft zo min mogelijk binnenmuren heeft om een grote, vrij indeelbare ruimte te creëren, biedt een appartement juist een functionele indeling met aparte kamers voor slapen, wonen en werken.

LOFT

De loft staat bekend om z’n industriële en stoere ‘look’. Kenmerkend voor een loft inrichting is dat wie binnen in het huis staat meteen merkt dat het huis één geheel is. In een deel van de woonkamer of huiskamer ontbreekt het plafond, waardoor veel diepte en hoogte ontstaat. Een loft creëert door de hoogte een visuele en gevoelsmatige sfeer van ruimte en openheid. Dit wordt nog versterkt door de grote ramen en vensters in de lofts en de aanwezigheid van een balkon.

APPARTEMENT

Een appartement wordt modern en hoogwaardig afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van lichte materialen in de keuken, de badkamer en het toilet. De afwerking is sophisticated en kenmerkt zich door gebruik van wit, aluminium en metaal.

Blijf op de hoogte

MELD JE HIER AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hieronder kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Le Baptiste. Via de nieuwsbrief houden we op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.