Le Nouveau Baptiste

Kwaliteit

Monument

Renovatie

Garantie

Comfort

Inpandige garage

Centrale hal & lift

Buitenterrein

Veilig

VVE & beheer

Bouwbesluit

Diversiteit bewoners

Duurzaam

Goed rendement

Geen recreatieverhuur

Kwaliteit

De stijl van Le Baptiste past perfect bij de omgeving en straalt tegelijk warmte en gezelligheid uit. Met de grote glaspartijen is licht een sleutelwoord. Het verruimt, brengt rust en sfeer. Bij de inrichting wordt enkel gekozen voor hoogstaande materialen en een perfecte afwerkingsgraad, want ook dat is investeren in de toekomst. De verschillende wooneenheden kunnen volledig naar wens en smaak worden afgewerkt.

 

Comfort

Veiligheid en comfort staan voorop in Le Baptiste. Er zijn tal van voorzieningen op het gebied van veiligheid en comfort, voor de algemene ruimtes én voor de individuele appartementen. Zo zijn bijvoorbeeld de appartementen voorzien van een luxe verwarmings- en koelinstallatie middels een uniek leidingsysteem in de vloeren. Uw auto kunt u veilig in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw parkeren. Een lift brengt u direct naar uw verdieping. Gasten arriveren via de centrale entree.

Duurzaam

We voelen ons allemaal graag energiek. We weten ook dat het daarbij helpt om voldoende te bewegen en gezond te eten. Maar niet iedereen weet dat ook je huis kan bijdragen aan een fit gevoel. De basis daarvoor is een goed binnenklimaat in huis. Factoren als luchtvochtigheid, temperatuurschommelingen, CO2, allergenen en stof zijn van invloed op je welzijn en zelfs je weerstand. Daarom is er bij het ontwerp van Le Baptiste zorgvuldig aandacht besteed aan deze thema’s.

Blijf op de hoogte

MELD JE HIER AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hieronder kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Le Baptiste. Via de nieuwsbrief houden we op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.